Pihentető kikapcsolódás a fonyódi szálláson és környékén

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, ha sikerül találni a Balaton mellett egy olyan helyet, ami teljesíti az általános alapelvárásokat. Viszont létezik egy olyan különleges szolgáltatásokat kínáló és magával ragadó környezetet biztosító fonyódi szállás, ahol a felszereltségre nem lehet semmi panaszunk.

A Sunset Resortnál szem előtt tartják a tényt, miszerint a kikapcsolódás minőségét nagyban befolyásolja a szálláshely állapota.

Aki csendre vágyik, az is megtalálja azt a részt, ahol elvonulhat egy kicsit a világ zajától, de a szórakozni vágyók sem fognak unatkozni, hiszen a fonyódi szállás kitűnő kikapcsolódási lehetőségeket kínál, különféle fakultatív programok keretein belül. Természetesen a fonyódi szálláson kívül is van élet, ráadásul nem is akármilyen.

A horgászatra szintén van lehetőség, de aki szeretne barangolni egy kicsit, az ellátogathat a régióban található különleges helyekre, ahol a gyermekek is megtalálhatják a különféle szórakozási formákat. Ilyen például a Zamárdi Kalandpark vagy a Balatonfenyvesen található ­kisvasút.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük