Kiemelt mértékű állami támogatással érhetőek el a Széchenyi Kártya programhitelei. Íme, egy összefoglaló a legfontosabb tudnivalókról!

 Magas összeg, alacsony kamat

A Széchenyi Kártyával nem mostanság ismerkedett meg a hazai gazdasági élet. A vállalkozói hitel már korábban is kedvező lehetőséget nyújtott a vállalkozásoknak a továbblépéshez, az álmok megvalósításához, vagy egyszerűen egy-egy nehezebb időszak átvészeléséhez.

Mostanság azonban a megváltozott gazdasági körülmények között mintha csak kihívásokkal találkoznának a cégek. Próbatételekkel és megoldandó feladatokkal.

Ilyenkor pedig még jobban jönnek a Széchenyi Kártya programhitelei, amelyeket szabadon fordíthatnak a vállalkozás működésével kapcsolatos költségekre.

A vállalkozói folyószámlahitel könnyen elérhető forrás. Az igényléséhez például tárgyi fedezetet sem kérnek. A kamat rendkívül alacsony, ezért aztán egészen csekély költséggel jár az igénybe vétele. Mindezeknek köszönhetően a Széchenyi Kártya azonnali megoldást jelent a fizetőképesség javítására.

A vállalkozói hitel levegőhöz juttathatja a bajba került cégeket. Mankót ad, hogy kitartsanak a veszélyhelyzet elmúláság. Egyúttal alapot teremthet arra, hogy később sikerüljön visszaállítani a megszokott ügymenetet.

Rendkívül alacsony, fix kamat, szabad felhasználás, egyszerű igénylés – érthető, hogy miért ennyire vonzó a Széchenyi Kártya vállalkozói folyószámlahitel.