Ha Ön a közeljövőben szeretne kiutazni az Amerikai Egyesült Államokba, akkor a hajó- vagy repülőjegy megvásárlása, illetve a csomagolás megkezdése előtt, mindenképp tájékozódjon az utazással kapcsolatos feltételekről! Fontos tudni, hogy az “álmok földjére” való belépéshez mindenképp eleget kell tennie bizonyos követelményeknek és elvárásoknak, illetve a tulajdonában kell legyen egy olyan vízum USA szintű jóváhagyása, ami lehetőséget ad a határ átlépésére. Hogy pontosan mit is jelent ez? Mivel a 2009. januárjában életbe lépett egy fokozott biztonsági előírás, ezért manapság már minden Amerika területére látogató személynek, minimum online beutazási engedélyt, tehát ESTA vízumot kell igényelnie.

Ráadásul mindezt csak akkor teheti meg, ha egy olyan ország állampolgárának számít, amelyik tagja az úgynevezett Vízummentességi Programnak (VWP). Tehát, ha egy ESTA vízum USA szintű engedélyezését szeretnénk elérni, akkor mindenekelőtt annak kell utánanéznünk, hogy országunk szerepel-e a VWP listáján. Ha igen, akkor lehetőségünk adódik az online ESTA igénylésre, illetve az államok esetleges meglátogatására. Ha nem tartozunk a jogosult országok állampolgárai közé, akkor elsősorban a nem-bevándorlói vízum USA teljes területén érvényesíthető típusát kell megszereznünk, amelyik ugyan nem véglegesen, de engedélyt ad az időszakos kitelepedésre. Mivel Magyarország is része a Vízummentességi Programnak, ezért a magyar állampolgársággal rendelkező személyeknek jóval könnyebb dolguk van.

Ahogyan korábban is jeleztük, ez esetben Önnek csupán az ESTA online beutazási engedélyt kell igényelnie, amihez mi, az ESTA Visa ügynökségnél igazán hatékony segítséget kínálunk. Lévén, hogy a szakszerű ügyintézést rendszerint mindig érdemes kvalifikált személyekre bízni, ezért ha Ön is biztos szeretne lenni a dolgában, akkor bátran igényelje szolgáltatásainkat! Keresse fel bizalommal megújult honlapunkat, ahol minden fontos információt megtalál az engedély kérvényezésével kapcsolatban, illetve rögtön ki is töltheti az igényléséhez szükséges űrlapot.

Ráadásul mivel az ESTA Visa csapat valóban hozzáértően bánik a hasonló kérelmezésekkel, így Önnek arra is lehetősége van, hogy gyorsított eljárással, akár 5 perc visszaigazolási limittel is beadhassa igénylését. Fontos hangsúlyozni ugyanakkor, hogy az ESTA Visa teljes körű szolgáltatásához többek közt a 24 órás támogatási rendszer, a hivatalos ESTA dokumentáció összeállítása, az ingyenes ESTA frissítés, illetve a vészhelyzeti segélyhívás lehetősége is hozzátartozik.