ajtok
ajtok

Ezen az oldalon megnézheti, hogy hányféle klasszikus beltéri ajtóval egészítheti ki otthonát: https://www.szalafa.hu/klasszikus-belteri-ajtok/. A Szalafa kínálatában megtalálhatók a Styl belsőajtók amelyek tökéletesen kiegészítik az akár már meglévő styl bútorokat. A belső ajtócsaládnál minden esetben nemes anyagokat alkalmaznak gyártáskor, így választhatjuk a cseresznye, a tölgy vagy a dió alapanyagot is. Az ajtóknál mindig a hagyományos ajtóformák vonalai a dominálók. A polgári lakásoknál mindenképpen érdemes ebből az ajtócsaládból kiválasztani jövendő ajtóinkat, hiszen a szögletes élek és a gömbölyű. formák egyáltalán nem jellemzők az ajtócsaládra. Domború betéteket, díszpántokat, profilozott beszegező léceket kérhetünk ezekhez a styl ajtókhoz. A polgári lakások a dísztokokkal még különlegesebbekké tehetők.

 

A modern klasszikus ajtók a hagyományos és a modern környezetbe is bátran választhatók. A belső ajtószínek valamint a profilok összehangolásával a lakás hangulatához illeszkedve rendelhetjük meg a modern klasszikus ajtókat. A sötétebb és a világosabb színek is választhatók és az ajtókhoz kérhetünk különleges ólombetétes üvegezést.  A különféle technikák ötvözése ezeknél az ajtóknál bármikor kivitelezhető. A Szalafa szakképzett munkatársai bármikor szívesen segítenek az ajtók kiválasztásában. Ma már rendelhetünk különféle intarziával vagy rátétléccel díszített ajtókat. További díszítési lehetőség, hogy a furnért keresztbe fordítják, így különleges mintázatot kaphatunk.

 

A B2-es fafurnérozott üveges belső ajtó natur éger furnérozással rétegragasztott szerkezetű ajtó, amelyet speciális módszerrel gyártanak. A borítás égerfurnérból készül a. 25 milliméteres MDF tokra. Frízre és. csapra forgatják össze az ajtólap furnérját, így hagyományos tömörfa ajtóra emlékeztető ajtót kapunk. Az ajtó különleges része az 5 darabos üveg berakás. Az ajtólapon, az üvegbeszegező lécekken és a tokprofilon az élek kialakítását. az ügyfelek határozhatják meg és a honlapon a kiegészítő menüpont alatt többféle elemet is választhatunk az ajtóhoz. Ezt az ajtót szintén meg lehet vásárolni egy vagy kétlapos kivitelben is.